Γυναικα: πώς να γίνετε ακαταμάχητη

Το να δείχνετε υπέροχη δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία. Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε την ντουλάπα σας αλλά δεν έχετε τα χρήματα για να πάρετε την εμφάνιση που ακολουθείτε, ελέγξτε τα φθηνά μαγαζιά της περιοχής σας. Αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών μόδας σε ένα κλάσμα της τιμής λιανικής τους.
gynaika
Εάν πηγαίνετε απευθείας από την εργασία σε ένα βράδυ έξω στην πόλη, πάρτε μερικά βασικά μακιγιάζ μαζί σας για να αλλάξετε το βλέμμα σας. Εξετάστε το πιο σκούρο κραγιόν και κάποια καπνιστή σκιά ματιών για να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας. Μπορείτε επίσης να σκουρύνετε λίγο το ρουζ σας, παρέχοντας κάποιο περίγραμμα για πιο σκοτεινό χρόνο. Αυτά τα τρία προϊόντα θα διευκολύνουν τη μετάβαση.

Τα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος για μια γυναικα. Μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε παλιά στολή που θα ήταν αρκετά βαρετό ή απλό από μόνη της και να το ντύσει με εκπληκτικά αξεσουάρ. Προσθέστε το τέλειο κολιέ ή καρφίτσα σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα και έχετε μεταμορφώσει αυτό το βαρετό φόρεμα από μέτριο σε φοβερό σε δύο δευτερόλεπτα μόνο.

Αν πρέπει να φορέσετε κάλτσες, βεβαιωθείτε ότι φοράτε κάποιες που ταιριάζουν πολύ καλά και δεν είναι πολύ μεγάλες ή πολύ μικρές. Φορώντας το λανθασμένο μέγεθος μπορεί να σας κάνει πολύ ανήσυχη και δεν φαίνεται καλό για σας εάν πρέπει να τις προσαρμόσετε σε δημόσιους χώρους.

Μην φοβάστε να ολοκληρώσετε το λουκ σας με ένα φοβερό καπέλο. Στις μέρες που πέρασαν, ήταν συνηθισμένο οι γυναίκες και οι άνδρες να φορούν καπέλα σε καθημερινή βάση. Αυτό που κάποτε ήταν το απόγειο της μόδας, δυστυχώς, έπεσε στα τάρταρα της σύγχρονης εποχής. Να είστε περιπετειώδης και να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα εξαιρετικά δροσερό καπέλο fedora ή ένα όμορφο καπέλο.

Θα θελήσετε να μιλήσετε με τους φίλους και τους συναδέλφους σας για το πώς ντύνεστε. Μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι λειτουργεί από αυτά που κάνετε και τι μπορεί να θέλετε να αλλάξετε για το πώς θα ντυθείτε. Αφού σας βλέπουν καθημερινά, μπορούν να είναι αυτοί που πηγαίνετε για συμβουλές.

Αγοράστε ρούχα που δεν χάνουν το στυλ τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβαδίσετε με τις τρέχουσες τάσεις εκτός αν έχετε απεριόριστο χρηματικό ποσό για να συνεργαστείτε. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπέροχη εμφάνιση, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι τάσεις, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην αγορά ρούχων που μπορεί να αντέξουν οποιαδήποτε καταιγίδα μόδας.

Εάν έχετε χοντρά ή πολύ σγουρά μαλλιά, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ζελέ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το στυλ που επιθυμείτε. Αλείψτε το προϊόν σε στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά και κατόπιν τα στυλιζάρετε όπως θέλετε. Μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά ή να χρησιμοποιήσετε πιστολάκια μαλλιών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε υγρό καιρό.

Διαβάστε περιοδικά μόδας τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αν θέλετε να είστε ενημερωμένες για το τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι, χρειάζεται να κάνετε την έρευνά σας. Τα περιοδικά μόδας θα σας ενημερώνουν κάθε σεζόν και καθώς εξελίσσονται οι τάσεις. Εάν αισθάνεστε ότι ακόμα χάνετε, υπάρχουν και τηλεοπτικές εκπομπές αφιερωμένες στη μόδα.

Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, είναι επιτακτική ανάγκη οι άνδρες να είναι καλά ντυμένοι. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ψωνίσετε για ρούχα κορυφαίας ποιότητας όταν αγοράζετε ρούχα για την επόμενη συνέντευξη σας. Για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, ανατρέξτε στα σημερινά επιχειρηματικά περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι η ντουλάπα σας ταιριάζει με τα κορυφαία στελέχη. Αναζητήστε αν οι άνδρες φορούν παντελόνια με πιέτες ή χωρίς, γραβάτες με σχέδια ή μονόχρωμες, καθώς και ποιο είδος παπουτσιού είναι επί του παρόντος σε στυλ.

Καθώς αρχίζετε να γκριζάρετε, και τα μαλλιά σας είναι σχεδόν 50 τοις εκατό γκρίζα, θα θελήσετε να δείτε μια μόνιμη βαφή. Δεν ξεπλένει, όμως, που σημαίνει ότι κάθε μήνα θα αρχίσετε να βλέπετε τις ρίζες σας να εμφανίζονται. Ένα τέχνασμα για να σας βοηθήσει με αυτό είναι να κάνετε ανταύγειες στα σημεία κοντά στο μέρος σας και στους κροτάφους σας.

Μην χρησιμοποιείτε σφουγγάρια για να εφαρμόσετε τα υγρά και τις κρέμες foundation και ρουζ. Θα χάσετε προϊόν στο σφουγγάρι κάθε φορά που το κάνετε. Επιπλέον, το σφουγγάρι γίνεται έδαφος αναπαραγωγής για μικρόβια. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε καθαρά δάχτυλα για εφαρμογή, αλλάζοντας τα δάχτυλα ή καθαρίζοντάς τα μεταξύ διαφορετικών προϊόντων ή χρωμάτων.

Advertisements